Guido Brepoels verlengt voor 4 jaar bij KRC Genk Ladies

Het driejarig contract van KRC Ladies-trainer Guido Brepoels loopt af op 30 juni 2023. Maar zowel de club als trainer Brepoels zijn erg tevreden over de werking en de resultaten. Daarom sloten KRC Genk Ladies en Guido Brepoels een lange termijn-overeenkomst af en verlengt Guido zijn contract voor liefst vier jaar tot 30 juni 2027.

KRC Genk Ladies behaalde afgelopen seizoen met een jonge kern de vierde plaats in de Super League. De doelstelling van de club en trainer Brepoels is om verder op te klimmen naar de top en jonge speelsters blijven te integreren in de kern.

Voorzitter Jacqueline Mahieux verduidelijkt:

“Het contract van Guido Brepoels eindigt in juni. Hij zal dan 3 jaar actief in de club zijn. Ik verheug mij ten zeerste op de verlengde samenwerking. Guido is begonnen met een jonge kern en heeft uitstekende resultaten behaald. We willen als club verder groeien. Om de continuïteit te waarborgen willen we samen met hem verder onze sportieve fundamenten versterken. Met zijn rijke ervaring en visie, heeft Guido bewezen de juiste persoon hiervoor te zijn. De club vertrouwt op hem om ons toekomstplan verder uit te rollen. Ook als People manager speelt hij een belangrijke rol in de ontwikkeling van de sportieve staf en de speelsters.“

Trainer Guido Brepoels is het hiermee volmondig eens:

“Ik ben drie jaar geleden in de club gekomen op een moment dat vele speelsters de club hadden verlaten. We zijn bijna vanaf nul moeten beginnen, maar hebben intussen heel wat stappen gezet en zijn met jonge speelsters geëvolueerd naar de subtop. Er is heel veel opkomende jeugd en dus zeker een groot groeipotentieel, waaraan we graag willen werken om de speelsters beter te maken en nog hoger te klimmen in de rangschikking.