PRO SOCCER DATA
Communicatie met de club 

In onze club streven we naar een geoptimaliseerde communicatie, en daarom maken we gebruik van Pro Soccer Data. Deze tool stelt ons in staat om de communicatie binnen de club efficiënter en effectiever te maken. 

Via Pro Soccer Data kunnen we belangrijke informatie, zoals wedstrijdplanningen, trainingsschema's en clubupdates, gemakkelijk en direct met alle betrokkenen delen. Bovendien biedt het platform ook de mogelijkheid voor ouders en leden om met elkaar en met de club te communiceren, waardoor een open en transparante omgeving ontstaat. 

Alle communicatie met trainers verloopt uitsluitend via Pro Soccer Data. We verzoeken alle ouders en leden om actief gebruik te maken van Pro Soccer Data, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een vlotte en goed geïnformeerde communicatie binnen onze club.

 Je kan Pro Soccer Data-app downloaden via de officiële app stores op je mobiele apparaat. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt tijdens het downloaden en installeren. 

Voor iOS (iPhone/iPad):
Ga naar de App Store op je iPhone of iPad en zoek naar "Pro Soccer Data". 
Tik op de app en selecteer "Download" om de installatie te starten. 
Zodra de app is gedownload, kun je deze openen en je aanmelden met de benodigde inloggegevens.
  Voor Android  
Ga naar de Google Play Store op je Android-telefoon of -tablet en zoek naar "Pro Soccer Data". 
Tik op de app en selecteer "Installeren" om de installatie te starten. Na de installatie kun je de app openen en je aanmelden met de vereiste inloggegevens.

Als je problemen ondervindt bij het downloaden, installeren of gebruik van de applicatie, kun je contact opnemen met Sarah Geurts  voor ondersteuning en begeleiding bij het verkrijgen van de app.