Met plezier verwelkomen we Ronny Honings als onze nieuwe jeugdcoördinator en Sarah Geurts als Technisch Coördinator Jeugdopleiding.

Ronny Honings brengt een overvloed aan ervaring met zich mee en zal als Coördinator de centrale aanspreekpersoon zijn voor alles wat sportief betreft bij KRC Genk Ladies. Hij zal een cruciale rol spelen in het versterken van onze club en het bevorderen van een positieve en professionele omgeving voor onze jonge speelsters. Met zijn uitgebreide ervaring zal Ronny Honings een waardevolle aanvulling zijn als Coördinator en zullen we samen kunnen bouwen aan een sterker en hechter jeugdopleiding bij KRC Genk Ladies.

Sarah Geurts is onze nieuwe Technisch Coördinator Jeugdopleiding. Met haar passie voor voetbal en ruime ervaring in het begeleiden van jeugdspeelsters, zal Sarah een cruciale rol spelen in het ontwikkelen van onze jeugdwerking. Haar toewijding aan de opleidingsvisie van de club zal ervoor zorgen dat onze jonge talenten de beste begeleiding krijgen om zich te ontwikkelen tot hoogwaardige speelsters en wie weet, misschien wel tot toekomstige speelsters van onze A-kern. Sarah is ook één van de weinige vrouwen met een UEFA A-diploma in België.

Samen met onze opleiders en staf vormen Ronny en Sarah een sterk team dat zich zal inzetten om KRC Genk Ladies naar nieuwe hoogtes te brengen. Ze zullen nauw samenwerken om onze opleidingsvisie verder te ontwikkelen, te implementeren en te bewaken, zodat we de optimale doorstroom van talent uit onze eigen jeugd naar de A-kern kunnen waarborgen.

We wensen Ronny en Sarah van harte veel succes! Samen blijven we streven naar groei en succes voor KRC Genk Ladies.