We kijken terug op een prachtig seizoen waar we met trots op kunnen terugkijken. We hebben onze doelen behaald, bevestiging van onze vierde plaats in de competitie en een plek veroveren in de bekerfinale.

 

Ik ben enorm trots op onze speelsters! Ondanks de vele obstakels speelden ze met een ongekende volwassenheid. Ze werden geconfronteerd met een uitwedstrijd die verre van neutraal was, waar de tegenpartij niet alleen met 12 man aanwezig was maar nog met eentje erbij die niet durfde op te treden tegen het publiek.

Hoewel de acties van de bond meer dan veel kritiek verdienen, verdient Standard Fémina een welgemeend applaus om zoveel mensen op de been te brengen. Proficiat!

Aan onze speelsters en staf

Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor jullie onvermoeibare inzet. Jullie hebben dit seizoen laten zien wat ware teamgeest en vastberadenheid betekenen. Elk van jullie heeft bijgedragen aan ons succes en ik ben ontzettend trots op de prestaties die we hebben behaald. Samen kunnen we alles bereiken!

Aan onze supporters

Het is jullie aanmoediging en enthousiasme dat ons naar grote hoogten heeft gedreven. Jullie waren er, luidkeels juichend en ons aanmoedigend, ongeacht de uitkomst. Jullie onwrikbare steun heeft ons enorm gemotiveerd en gesterkt in moeilijke momenten.

Namens het hele team, wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie geweldige steun. We waarderen het enorm en het is een voorrecht om jullie als onze supporters te hebben.

Samen zijn we sterker en met jullie achter ons kunnen we bergen verzetten.

Aan onze vrijwilligers

Jullie zijn de stille helden achter de schermen, degenen die zich belangeloos inzetten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Van het opzetten van de velden tot het bemannen van de kantine, van het organiseren van evenementen tot het verzorgen van de administratie - jullie hebben het allemaal mogelijk gemaakt.
Jullie zijn meer dan alleen vrijwilligers; jullie zijn de ruggengraat van onze club, de bouwers van gemeenschap en de hoeders van onze waarden. Zonder jullie zou onze club niet dezelfde warmte en verbondenheid hebben.

Namens het hele team en de hele club, wil ik jullie bedanken voor jullie onschatbare bijdrage. Jullie maken het verschil en jullie zijn een inspiratie voor ons allemaal. Jullie vrijgevigheid en toewijding hebben een blijvende impact op ons en we zijn jullie eeuwig dankbaar.

 

Geniet allemaal van een welverdiende rust na een succesvol seizoen. Jullie inzet hebben geleid tot prachtige resultaten en het is nu tijd om even te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Aan al onze studenten wil ik ook graag mijn beste wensen overbrengen. Blijf streven naar het beste en geloof in jullie eigen potentieel. Jullie hebben laten zien dat jullie multitasking-kampioenen zijn, zowel op het veld als in de schoolbanken.

Laat deze periode van rust en vakantie jullie de nodige rust en inspiratie brengen, zodat jullie klaar zijn om in de toekomst opnieuw te schitteren. We geloven in jullie en staan achter jullie bij elke stap die jullie zetten.

Sportieve groeten,


Jackie

 

 

Bedankt voor de mooie foto's :
Stijn Audooren       Sportpix fotoreportage
Benny Bornain       BennyBornainphotography op Facebook