Onze Jong Beloften (KRC Genk Ladies C) speelden een erg sterk seizoenseinde. Onder leiding van trainster Kayleigh Rigo dwongen zij een eindrondeticket af na o.a. winst tegen Bocholt (2-0) en kampioen Bilzen United (6-2).

In een spannende finale van de Beker van Limburg in en tegen Bilzen United stond voor beide ploegen de paal in de weg en bleef het bij 0-0. De penalty’s wezen Bilzen als winnaar aan.

De dag nadien stond al de eerste wedstrijd van de eindronde op het programma. KRC was de hele wedstrijd de betere ploeg, maar moest wachten tot in de tweede helft wanneer Anouk Versluijs twee keer de netten vond.

Op donderdag 18 mei moesten wij het onderspit delven tegen FC Kontich na toch wel heel wat gemiste doelrijpe kansen.
De wedstrijd voor de derde plaats draaide uit op een thriller. Ook nu hadden we meer verdiend dan de 2-2-eindstand. Alweer strafschoppen dus en ondanks een 3-1-voorsprong na drie trappen verloren wij met 4-5. Niet getreurd want de vierde plaats in de eindronde leverde toch de meer dan verdiende promotie op.

Proficiat aan volgende 20 speelsters die de kwalificatie verzekerden:

Julia Bollen, Zita Cappa, Zaineb Elhariri, Ilke Janssen, Dorine Jeuken, Stella Luts, Angelina Merola, Marthe Oost, Eline Prevost, Naomi Satory, Emma Severy, Fien Severy, Lotte Swerts, Daimy Van De Rijdt, Emmely Vandebeeck, Minne Van Den Bergh, Marie Vandenberk, Lauren Vandeurzen, Anouk Versluijs, Jessie Waltens.
Staf: Kayleigh Rigo, Celien Baeten, Jessy Meuffels, Giovanna Tortorelli, Xander Vandeurzen, Leen Vanspauwen, Dries Verhoeven.

In het volgende seizoen spelen onze Jong Beloften in de Interprovinciale reeks B. Daarin toch heel wat sterke ploegen, vooral uit het Antwerpse. Drie Limburgse ploegen treden aan: naast KRC ook Bilzen United en STVV.
De ploeg zal eveneens deelnemen aan de Elite Beker van België U18.  Ook de U15 speelt in de Elite-bekercompetitie, terwijl de U16 Elite in een volwaardige competitie uitkomen samen met andere Super League-teams.