26/11/2016

Beloften verliezen bij OHL. Jeugdploegen halen het ook niet.

Wegens de interlands van de Red Flames tegen Nederland en Denemarken stonden er dit weekend geen Superleague-wedstrijden op het programma. KRC Genk Ladies bereidt zich intussen voor op de verplaatsing van komende vrijdag naar AA Gent.

De Beloften verloren zaterdag van een sterk OHL met 3-1. In de eerste helft kregen we het aanvankelijk moeilijk en liepen we tegen een logische tegentreffer aan. Nadien herstelde KRC het evenwicht en op een counter omspeelde Janne Geers de te ver uitgekomen keepster voor de 1-1. Na de rust was de omschakeling onvoldoende. De thuisdruk kon eerst nog opgevangen worden, maar een lichte strafschop zorgde voor de 2-1. Een goed keepende debuterende Anneleen Dilissen verhinderde nog enkele keren een nieuwe tegentreffer, maar moest vlak voor het einde toch nog een derde doelpunt toestaan.

Foto's van Evert Provoost, Foto's ook te vinden op de Facebookpagina "Evert Provoost Photography".

Onze jeugdploegen speelden allemaal zaterdag om 10 uur in Zwartberg.
De U15 moesten het zonder keepster stellen wegens de selectie van Anneleen Dilissen voor de Beloften en de kwetsuur van Maren van Wijngaarden. Tegen een beter Rooierheiden werd het 0-5.
De U13 en U12 verloren nipt van Turkse Rangers en Racing Boxberg.

Laatste nieuws

22/02/2020

DETECTIEDAG 22-02

21/02/2020

INFO

13/02/2020

TRAININGEN 13-02