23/10/2016

Beloften maken het in de tweede helft wél af tegen Wezemaal. Geen verdiend loon voor goed spelende jeugdploegen.

Onze Beloften domineerden de ganse wedstrijd tegen Rapide Wezemaal. Maar alweer werd slordig omgesprongen met de kansen zodat na de eerste speelhelft nog geen afstand kon genomen worden. Kort na de rust stuurde Kelly Philippaerts dan naar Janne Geers en kon Jessica Pironet het afmaken. Esther Knevels, Jessica Pironet en Sara Di Matteo zorgden uiteindelijk voor een logische 4-0.

Afgelopen donderdag ging onze derde ploeg met 1-3 winnen op het veld van SK Herkenrode.

Zowel de U13, tegen Torpedo Hasselt, tegen Real Neeroeteren, voetbalden erg goed. Toch moesten beiden uiteindelijk de overwinning aan de tegenpartij laten: de U13 met 2-3 en de U12 met 1-5. Het was alleszins een leuke voetbalvoormiddag gekruid met spanning, inzet en sportiviteit.

De U15 maakte indruk bij leider Godsheide. Na het eerste quarter stonden de bordjes in evenwicht, maar nog voor de rust werkte Godsheide erg sterk af met een 6-1 tot gevolg. Na de rust imponeerde KRC Genk Ladies en drukte de leiders weg. Uiteindelijk eindigde de partij op 7-4 voor de thuisploeg. Vriend en vijand waren het er echter over eens dat de best voetballende ploeg de punten niet kreeg.