14/08/2020

KRC GL Seniores meten zich in oefenwedstrijden

13-08-2020  KRC Genk Ladies - Moldavo
De eerste ploeg won donderdagavond met 3-1 van eerste nationaler Moldavo. In de eerste helft werden de bezoekers terug gedrongen. Na enkele kansen wist Lotte Van Den Steen aan het half uur een actie van Justine Gomboso-Lorène Martin af te ronden. Even voor de rust verdubbelde Britt Labro op strafschop na handspel. Na de pauze kwam Moldavo veel beter voor de dag. Als snel profiteerde Bo Schepkens van een dekkingsfout om te milderen. KRC geraakte toch nog aan de 3-1 via een geplaatst schot van Justine Gomboso in de rechter bovenhoek.
Fotoreportage
 
12-08-20  KRC Genk Ladies - KSK Heist
Woensdagavond namen de Beloften met 10-0 de maat van KSK Heist. Bij de rust leidde KRC met 2-0 na goals van Sofie Ketelslegers en Ine Reyners. Nadien kwamen de dubbele cijfers op het bord na nog 4 treffers van Ine Reyners en goals van Caro Gielen, Emilie Dillaerts en Aster Janssen.
 
 
Vrijdagavond om 18.30 uur ontmoeten de U12 en de U13 Lutlommel.  Om 19 uur komt Groene Ster Heerlen op bezoek bij de U15.
Zaterdagvoormiddag om 9.30 uur komen de U10 uit tegen LutLommel en de U11 ten Bilzen-Waltwilder. Nadien spelen de U14 tegen Eendracht Mechelen A/D Maas.
Zaterdag volgt de dubbele wedstrijd tegen PEC Zwolle: om half vier de eerste ploegen en om half vijf de Beloften. Dit kadert in een reeks wedstrijden ter gelegenheid van de ingebruikname van het kunstgras.