24/05/2020

NIEUWS UIT UW CLUB

Ondanks de maatregelen rond Covid-19 die het land in een “lock down” toestand hebben gebracht, zit het bestuur niet stil en wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021.  Enkele concrete beslissingen werden genomen en geven we hierna mee:
 
 - De transfermolen draait op volle toeren en blijft maar draaien - de aanwinsten zie je op de homepage.
 
 - De trainersstaf is bijna volledig samengesteld. Op de hoofdtrainer is het nog even wachten. Sarah Geurts wordt assistente en Jan Gaens fungeert als physical coach van alle senioresploegen. Donald Kühn en Celien Baeten blijven aan boord als keeperstrainers.
 
 - Voor de B-ploeg in Eerste nationale is Uefa A-trainer Frank Wojciechowski (ex-Bocholt en Hades) aangesteld als hoofdtrainer, met Hans Bergans, die zijn sporen lang bij Eva’s Tienen heeft verdiend, als zijn assistent.
 
 - De ploeg in Eerste provinciale wordt geleid door Emru Guvenç. De voormalige profvoetballer van o.a. Antwerp, MVV, Helmond, Sittard en Hasselt schuift door vanuit onze jeugdploegen. 
 
 - KRC Genk Ladies behaalde twee sterren in de audit van Voetbal Vlaanderen en kan hierdoor met haar jeugdploegen (U11, U12 en U13) provinciaal voetbal aanbieden. Voor gedetailleerde resultaten, klik op deze link.