09/10/2016

Beloften gooien punten weg in Standard. Jeugd speelde uit.

Wegens de interland van de Rode Duivels tegen Bosnië en de bijhorende viering van de Red Flames waren er op vrijdagavond geen wedstrijden in de Super League. Gent-Heist en Standard-Tienen eindigden zaterdag op uitgesproken zeges voor de thuisploegen. Voor OHL-KRC Genk Ladies is nog geen nieuwe datum vastgelegd. Onze ploeg was dus dit weekend vrij.

De Beloften trokken zaterdag naar Standard C. Hoewel wij de ganse wedstrijd de thuisploeg wegdrukten, wrongen wij  door onnauwkeurigheid een tiental open doelkansen de nek om. Standard geraakte amper aan ons doel, maar nam een geschenkpenalty na een duik van Fleur Verstappen in dank aan om te scoren. Even later plofte een vrije trap in doel en stonden we voor een dubbele achterstand. In het laatste kwartier bleef KRC drukken en kon uiteindelijk 3 minuten voor affluiten via Yenthe Kerckhofs de aansluitingstreffer netten. Daar bleef het bij zodat wij grijpklare punten onbegrijpelijk te grabbel gooiden.

Foto's (Jill Delsaux)

De U13 verloor zaterdag met 4-1 van Turkse Rangers, dat wel met twee speelsters zonder identiteitskaart (leeftijd?) aantrad.
Zondagmorgen geraakten zowel de U15 (1-1 in Genk VV) als de U12 (2-2 in Racing Boxberg) niet verder dan een gelijkspel, hoewel er duidelijk meer had ingezeten. Misschien had de U12 een beetje naweeën van de spaghettidag, waarbij ze ons ongelooflijk goed holpen. Heel hartelijk dank hiervoor!!!