16/12/2019

Massenhoven VC - KRC Genk Ladies Een wedstrijd met twee gezichten

De ladies begonnen in de stromende regen tegen een qua leeftijd oudere ploeg. De ladies hadden lichte wind mee, maar bleven over de grond voetballen en Massenhoven speelde iets sneller de lange bal. Ook al kwamen deze niet ver door de lichte wind tegen.  Dit resulteerde dan in de 14 min. de 1-0 van J. van Dijck, overigens  tegen de verhouding in. Lang kon Massenhoven niet genieten,  want door een handsbal kon Jasmine de toegekende penalty binnen schieten en was de score weer gelijk. Na enkele doelpogingen en 2x afgekeurde doelpunten van Massenhoven (wegens buitenspel) kon Jasmine na goed samenspel de trekker overhalen buiten de baklijn en de 1-2 verdiend op het scorebord zetten. Vlak voor rust kreeg Massenhoven nog een corner, deze werd weggewerkt maar de 2  de bal werd breed gespeeld en deze werd binnen geschoten door A. de Vos. (al dan niet buitenspel). De grensrechter vlagde niet dus doelpunt. Met een 2-2 stand werd dan ook gerust.

Na rust was het een ander verhaal. De wind en regen werd sterker. Na 8 min. werd via een goede aanval de 3-2 binnen geschoten door de vrijstaande A. de Vos.  De Ladies waren helemaal de weg kwijt. Geen duel werd meer gewonnen op het middenveld en in de voorhoede. Foutjes in de achterhoede werden direct afgestraft  door A. de Vos 68”min. de 4-2,  J. De Laet 74”min de 5-2, S. Gijkrcsbrechts 77”min de 6-2 en A. de Vos 89”min. de penalty en tevens de 4de maal deze middag de eindstand 7-2 . Met als gevolg helaas de 5de  nederlaag op rij.

 Opstelling: M. Van Wijngaarden, Y. Stals, T. Verhoeven, E. Donné, F. Bienkens (73”min E. Dillaerts), J. Verbruggen, E. Knevels, F. Jacobs, N. Maesen, J. Dubois (78”min. E. Volders), M. van Olmen. Niet ingevallen S. Tans

Verslag: Edwin Verhoeven