28/09/2019

KRC GENK LADIES gaat cashless

KRC Genk Ladies start mt het cashless payement systeem van AlfaZet.

Een eigen Krc Genk Ladies-Clubkaart die cash geld en bonnetjes overbodig maakt! Alle consumpties in en rond ons clubhuis te Zwartberg worden voortaan met deze nieuwe kaart voldaan. ‘Cashless’, oftewel cashloos, is de moderne manier van betalen. De naam zegt het al, het cashless betalen zorgt ervoor dat er geen contant geld meer nodig is. Dit betaalsysteem is ideaal voor onze club en haar bezoekers! Men koopt een Krc Genk Ladies-Clubkaart, waarderen deze kaart op en elke keer als men iets in het clubhuis koopt, betalen ze met de Krc Genk Ladies-Clubkaart.

Cashless betalen geeft namelijk meer voordelen dan je denkt.Voordelen:

Geen cash meer in huisDoordat je geen contant geld meer in de kassa hebt zitten, is de kans op diefstal meteen een stuk kleiner.
Foutloos:   Het cashless betaalsysteem is zeer handig. Hierdoor voorkomen we kasverschillen en fouten. Geen kleine foutjes meer in geld teruggave en dit zorgt ervoor dat de kassa 100% klopt!
Tijd is geld:   Tijd is geld en dat geldt ook aan de toog. Snel en efficiënt afrekenen zorgt voor minder lang wachten op je drankjes. Niet alleen tijdens openingsuren, maar ook aan het einde van de dag zorgt het cashless betaalsysteem voor snelheid. Geen gedoe met geld tellen, geen uitgebreide kassacontrole, geen stocktellingen, alles klopt!
Besluit:   Een cashless betaalsysteem is dus veilig, makkelijk, snel en efficiënt en is daarom dan ook de nieuwe moderne manier van betalen bij Krc Genk Ladies.
Hoe gebruiken:   Gebruik je Krc Genk Ladies-Clubkaart om al jouw consumpties in ons clubhuis te betalen. Je legt je Krc Genk Ladies-Clubkaart op de betaalterminal en het saldo op je kaart wordt automatisch verminderd met het bedrag van je aankoop!
Resterende saldo consulteren:   Bij iedere betaling kan je het resterende saldo bekijken op de betaalterminal.
Krc Genk Ladies-Clubkaart opladenGa langs bij het verkoop-en oplaadpunt in het clubhuis en laad hier jouw kaart op voor het gewenste bedrag!