27/08/2019

SPAGHETTIDAGEN

Het nieuwe voetbalseizoen is alweer van start gegaan en daarom willen wij ook meteen onze eerste activiteit van dit seizoen aankondigen. Naar jaarlijkse gewoonte beginnen wij het nieuwe seizoen met onze spaghettidag.

De spaghettidag zal doorgaan op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019  op onze accommodatie aan de G.A. Galopinstraat te Genk.

Elke speelster ontvangt 2 inschrijvingskaarten. De kaarten én het geld kunnen, netjes ingevuld terugbezord worden aan de afgevaardigde van de ploeg. Doe dit aub ten laatste op 20 september zodat de bestellingen tijdig kunnen doorgegeven worden. Extra kaarten zijn te verkrijgen aan de toog in de kantine van de Club.  Je kan ook inschrijven via deze digitale link:   INSCHRIJVING SPAGHETTIDAG

Om organisatorische redenen zijn er verschillende eettijden. Geef daarom tijdig door welke shift u wenst te komen want VOL is VOL, en dan kunnen we niet anders dan u, in gezamelijk overleg te verplaatsen naar een ander moment.

Bij deze activiteit rekenen wij ook op de hulp van de jeugdspeelsters U15 en U13 (en hun ouders). Ook de anderen zijn uiteraard welkom om een handje toe te steken! Via dit strookje kan je je hulp aanbieden. Dit briefje mag je invullen en afgeven aan je afgevaardigde of aan een bestuurslid.

Met smakelijke groeten,

De werkgroep evenementen en het bestuur van KRC Genk Ladies