05/04/2019

Wedstrijd KRC-Duisburg afgelast!!! Scoorloos gelijkspel voor Jong Beloften in halve finale Beker van Limburg

Wegens omstandigheden werd de wedstrijd Duisburg-KRC Genk Ladies van zaterdagvoormiddag afgelast!!!

Wegens de U19 is het Beloftenteam wedstrijdvrij. Zij spelen volgende week op het ongebruikelijk uur van 11.30 uur tegen Moldavo, omwille van de halve finale van de Beker van België tussen Standard en KRC.

Ook onze Jong Beloften speelden de halve finale. In het kader van de Beker van Limburg wachtte een dubbele confrontatie tegen FC Hamont. In Hamont werd het zaterdagnamiddag een blanco gelijkspel. KRC voetbalde de beste kansen bij elkaar, maar slaagde er niet in om te scoren. Over veertien dagen volgt thuis de terugwedstrijd. Voor de winnaar van dit dubbel duel wacht de finale op zondag 19 mei tegen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid FC Alken, dat in haar heenwedstrijd Lommel United met 7-0 huiswaarts stuurde. Voor de verliezers is er op deze finaledag een troosting gepland.

Zaterdag was er één thuiswedstrijd. De U12 wonnen na een oerdegelijke partij met 5-4 van Racing Boxberg.
De U13 Blue trokken naar Park Houthalen. Een uitstekende eerste helft werd niet met doelpunten beloond. Dit spelpeil kon in de tweede helft niet herhaald worden, zodat we met 3-1 het onderspit moesten delven.

De U11 gingen al vrijdagavond aan de slag in Herderen Millen. Onze meisjes deden goed hun best, maar geraakten bij de rust toch 1-0 achter. In het derde kwart scoorde de thuisploeg nog twee keer, maar op het einde slikten we toch al te gemakkelijk enkele goals zodat een overdreven 8-1 op het bord geraakte.

Zondag is het de beurt aan de U15.  Om 9.15 uur de White in Termien en om 11 uur de Blue bij Turkse Rangers.