24/03/2019

Eerste minuten nekken Beloften in Woluwe. C verliest na penalty van Alken.

Geen wedstrijd voor de A-ploeg in afwachting van de halve finale van de Beker (op zaterdag 13 april in Standard) en het begin van de Playoffs in de week nadien.

Onze Beloften speelden zaterdagnamiddag op het veld van leider Woluwe. Een dramatische start met enkele verdedigende foutjes zorgden voor 2-0 na 2 (!) minuten, een derde goal in de 5de minuut en binnen het kwartier 4-0. De Beloften kwamen stilletjes terug bij de les, zodat we pas in de 35ste minuut een vijfde goal slikten.
In de tweede helft hielden we gelukkig meer gelijke tred. Tien minuten voor tijd rondde Esther Knevels een snelle counter af, nadat Esther Oversteyns eerst de onderkant van de lat trof. Toch scoorde Woluwe nog een goal zodat we met 6-1 huiswaarts moesten.

Ook voor de C-ploeg wachtte zaterdag een belangrijke wedstrijd in het kader van de Beker van Limburg. Voor de 3 toppers in de reeks (Louwel, Alken en Genk) liggen er 2 tickets klaar voor de halve finales. KRC speelde gelijk in Louwel en nu kwam Alken naar Genk. In de eerste helft kwamen we 1-0 achter en geraakte nadien onze topschutster Shana Raïs gekwetst, zeker een aderlating. Toch kwamen we nog voor de pauze op 1-1.
In de tweede helft scoorden we eerst de 2-1, maar moesten dan na enkele corners toch de gelijkmaker toestaan. Wanneer een dubieuze fout met penalty bestraft werd, verloren we uiteindelijk met 2-3 zodat we afhankelijk zijn van het resultaat van Alken-Louwel van volgende week om in extremis toch de halve finale te bereiken.
Volgende week ontvangt KRC Jong STVV..

Foto's
(Andy Van Olmen)

Zaterdag om 10 uur waren er ook nog twee andere jeugdwedstrijden: de U12 won na een goede prestatie met 7-1 van Louwel en de U13 Blue voetbalde goed tegen Bree Beek, maar verloor met 5-1

Ook de U11 moest, na een nochtans behoorlijke prestatie, het onderspit delven in Helson, waar lange ballen enkele snelle spitsen ons de das omdeden: 8-4.

Zondag zijn er dan nog uitwedstrijden voor de U15'ers: de White om 9.15 uur in Kolmont en de Blue om 10 uur in Gruitrode.

Laatste nieuws

22/02/2020

DETECTIEDAG 22-02

21/02/2020

INFO

13/02/2020

TRAININGEN 13-02