02/03/2019

KRC-OHL van vrijdagavond kan zekerheid geven over Play Off 1. Beloften zaterdag voor de Beker in Standard.

Vrijdagavond 8 maart om 20 uur ontvangt KRC in het SportInGenk Park OHL. Het betreft een uitgestelde wedstrijd van 1 februari. 
In een rechtstreekse confrontatie kan KRC zekerheid verkrijgen over Play Off 1. Daarvoor volstaat één punt in de vier resterende wedstrijden: thuis tegen OHL, thuis tegen Gent, in OHL of thuis tegen Anderlecht. 

Toch gaan wij voor meer. De ambitie blijft de derde plaats en dan is winst tegen OHL handig meegenomen om op een redelijke afstand van Standard te blijven. Natuurlijk in de wetenschap dat de punten na de reguliere competitie worden gehalveerd.

KRC speelde dit seizoen al twee keer tegen OHL. Thuis kwamen we in september niet verder dan 1-1, terwijl we het in OHL haalden met 1-3.

Zaterdag om 15 uur gaan de Beloften in Standard de kwartfinale van de Beker van België betwisten. Het is de eerste keer in de clubgeschiedenis dat onze B-ploeg zo ver kon doordringen in de Beker. De verplaatsing naar Standard is natuurlijk een erg moeilijke opdracht, maar onze speelsters willen zeker hun beste beentje voorzetten.

Op hetzelfde uur spelen ook onze U13 en U16 voor de kwarfinale van de Belgische beker, ook al op verplaatsing bij moeilijke tegenstanders. De U13 in Zulte Waregem en de U16 in AA Gent.
Succes aan iedereen!