02/03/2019

Beloften onderuit in Gent. Knap gelijkspel voor C in Louwel.

Geen wedstrijd voor de A-ploeg omwille van de Cyprus cup van de Red Flames en de stage van de U19 in Turkije. Volgende vrijdag om 20 uur staan zij voor de belangrijke confrontatie tegen OHL op het SportInGenk Park. Eén puntje betekent zekerheid van Playoffs. Bij winst blijven we volop meestrijden voor plaats 3.

De Beloften speelden wel, maar zij deden het niet bijster goed. Een 5-0-nederlaag in AA Gent zorgt ervoor dat we nog steeds wat naar onder moeten kijken. 

De C-ploeg deed het wel goed in haar eerste wedstrijd voor de Beker van Limburg op het kunstgrasveld van kampioen Louwel. Met een injectie van heel wat jonge U15-speelsters leidden wij aan de rust verdiend met 0-2 na goals van Luna Vanhoudt (in haar maidenmatch) en Shana Raïs. Een iets te snelle goal na minder goed uitverdedigen van good old Elke Meers gaf Louwel terug hoop en Anoushka Boons tekende de gelijkmaker aan. KRC had nog kunnen winnen, maar good older keepster Sandra Vandenwyngaert besliste er anders over. Eindstand 2-2.

De U13 Blue leed onder een zware week (met selectiespeelsters in Tubeke) en verloor nipt in Bree Beek met 2-1.

Er stonden geen andere wedstrijden op het programma in het carnavalweekend.