07/02/2019

KRC vrijdagavond naar Anderlecht

Uiteindelijk zullen we vrijdag dan toch de eerste competitiewedstrijd na de winterstop spelen, en wel nog naar kampioen en competitieleider RSC Anderlecht. Aftrap in Tubize om 20 uur.
KRC haalde het in haar vorige verplaatsing naar Anderlecht met 0-1 en zal nu dus zeker op een extra gemotiveerde tegenstrever botsen, die zich tijdens de winterstop ook versterkt heeft met enkele buitenlandse krachten.
Maar onze speelsters voelen zich er ook klaar voor!

De Beloften maken zaterdag eveneens een verre verplaatsing naar Tertre Hautrage, een rechtstreekse tegenstrever om de gevarenzone te vermijden. In de heenwedstrijd haalden de Henegouwse meisjes het met 1-3 dankzij een goede organisatie en vlijmscherpe counters van o.a. sterspeelster Laura Gorniak. Afgelopen weekend wonnen zij ook al in Massenhoven met 0-3.

De C-ploeg trekt zaterdag om 13 uur naar Hamont. Winst is belangrijk in de strijd om de derde plaats met Bilzen. Volgende week spelen wij trouwens thuis tegen Bilzen in een rechtstreeks duel.
In de heenwedstrijd haalde KRC het van Hamont met 3-1.

Zaterdag zijn er drie thuiswedstrijden om 10 uur:
- de U11 tegen Herderen Millen
- de U13 Blue tegen Park Houthalen
- de U15 White tegen Eendracht Termien.
Om half twee spelen onze U15 Blue nog tegen Turkse Rangers.

De U12 gaan daarentegen de deur uit. Zij spelen zaterdag om 10.30 uur bij Racing Boxberg.

De U15 werden in de Limburg Cup uitgeschakeld tegen Ham United op basis van de gescoorde doelpunten op verplaatsing. In Ham werd het 2-2. De terugwedstrijd afgelopen woensdag in Genk eindigde op 3-3.
Spijtig!