20/01/2019

Verdiende gelijkmaker blijft uit voor Beloften in Waregem. Resultaten andere ploegen.

De Beloften trokken zaterdag naar Zulte Waregem met een - door de talrijke gekwetsten - vertimmerd elftal. Bovendien was trainer Thomas Jansen belet wegens activiteit bij de nationale U19.
Onze meisjes deden het goed, maar vergaten hun kansen af te werken. Zo kwamen Marte Van Olmen en Bo Paulussen enkele keren alleen voor doel. Het was echter integendeel de thuisploeg die al in de 25ste minuut op voorsprong was gekomen via Kay Cuvelier. De gelijkmaker bleef echter uit, want ook Hanne Merkelbach kon met het hoofd niet afronden. Meteen een spijtige nederlaag, ondanks een degelijke prestatie.

Foto's (Andy Van Olmen)

Voor de C-ploeg verliep het nog minder goed. Bij BS Sport leed een bijwijlen onvoldoende gemotiveerd team een erg zware nederlaag. Bij de rust was het 3-0 en de score liep nog op tot liefst 7-0 met goals van kapitein An Vanmeer (3), Lotte Vandensteen (2) en Ruth Nijssen (2).

De U15 Blue waren de betere ploeg in Diepenbeek, maar moesten met 3-1 het onderspit delven.

Voor de U15 White verliep het minder tegen grote en meer mature tegenspelers. Wanneer keepster Kayoko Poelmans met een sleutelbeenbreuk uitviel, liep de score op naar een overdreven 10-1.

Nadat de U13 Blue vorige week tegen een onverdiende nederlaag aanliep, wonnen zij vandaag hun tweede wedstrijd in BS Sport met 1-3. Na een zeer sterke eerste helft leidden wij met 0-2. De thuisploeg milderde, maar KRC herpakte zich en wist met een derde treffer het laken naar zich toe te trekken.

De U12 verloor ondanks een goede prestatie en heel veel kansen op een erg glad terrein met 1-2. In het eerste kwart kwamen we 0-2 achter en nadien konden wij ondans dominantie en talrijke mogelijkheden maar één keer tegenscoren.

De U11 deden het goed in Spouwen Mopertingen. Na het eerste quarter stond het 1-1. Slechts op het einde van de wedstrijd - toen wij noodgedwongen enkele wissels moesten doorvoeren - liep de thuisploeg uit, eerst tot 2-1 en slechts in de slotfase tot 4-1. Knappe prestatie volgens alle aanwezigen.
Foto's