04/01/2019

KRC Ladies start wintervoorbereiding

Zaterdag 5 januari start KRC Genk Ladies  aan de wintervoorbereiding met fysische testen en een eerste training. Na de Nieuwjaarsreceptie van maandag 7 januari herneemt dinsdag het gewone trainingspatroon wat moet leiden tot nog betere resultaten.
Op zondag 20 januari om 13.30 uur is er aan de Galopinstraat alvast een serieuze oefenwedstrijd voorzien tegen de Duitse Bundesliga-club MSV Duisburg. De week nadien volgt de kwartfinale van de Beker van België tegen eerste klasser Eendracht Aalst: aftrap om 14 uur aan de Galopinstraat.
Op vrijdag 1 februari om 20.30 uur herneemt de competitie met het duel tegen OHL. Die wedstrijd wordt gespeeld op het SportInGenk Park.

Voor de andere ploegen start de competitie al in het weekend van 12 januari. De Beloften krijgen dan de derby tegen DV Tongeren te verwerken. Daarna trekken zij op 19 januari naar Zulte Waregem, om op zaterdag 26 januari in de kwartfinale van de Beker van België de verplaatsing naar bekerhouder Standard te maken.

De C-ploeg begint op zaterdag 12 januari tegen Esperanza Pelt. Dan starten ook alle jeugdploegen.
Een primeur is weggelegd voor de U13 Blue en voor de U11, die voor het eerst in de Provinciale reeksen zullen aantreden. Geen simpele, maar wel een erg leerrijke opdracht!