27/11/2018

Netwerkdiner bij Standard-Genk op vrijdag 7 december

KRC Genk Ladies organiseert op vrijdag 7 december haar eerste netwerkdiner bij gelegenheid van de topper tegen Standard. Dit in samenwerking met 2 Cooks4You.

KRC Genk Ladies ontvangt op vrijdag 7 december om 20.30 uur aan het SportInGenk Park de Rouchettes van Standard in een rechtstreeks duel voor de derde plaats. Wedstrijden tegen Standard zorgen altijd voor een derbysfeer met spanning en spektakel. Jullie willen de Ladies vast en zeker een hart onder de riem steken.

Bovendien en voor de eerste keer, bieden wij de mogelijkheid om vooraf te genieten van een VIP-diner.
Een combinatie van culinair genieten, netwerken, tijd doorbrengen met vrienden en je laten meeslepen in de spannende sfeer van deze snel groeiende top vrouwensport zorgen voor een unieke ervaring. Ongetwijfeld een aanrader!
 
Een sterk aanbod van voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht inclusief dranken voor maar € 55 (excl. BTW) (wijn, water, frisdrank en inkom inbegrepen).

U en uw gasten kunnen een keuze maken uit verschillende gerechten (Bekijk hier de samenstelling van ons buffet). Keuze genoeg om er een heerlijke avond van te maken.
 
Programma
18.00 - Ontvangst met een glaasje bubbels
18.30 - Diner
20.00 - Verplaatsing naar SportInGenk (E. Van Dorenlaan 144, 3600Genk)
20.30 - Begin Match KRC Genk Ladies vs Standard de Liège
Dit buffet gaat door in onze club (Gouverneur Alex Galopinstraat 13 te Genk).
 
Inschrijvingsformulier