17/11/2018

Verdiende gelijkmaker van Beloften blijft uit tegen Zulte Waregem

Zaterdagnamiddag verloren de Beloften na een spannende en mooie partij met 0-1 van het ongeslagen Zulte Waregem. Op het half uur scoorde stuurde 14 vanop rechts voor doel en 7 schoof binnen. KRC had kunnen gelijkmaken maar Jasmine Verbruggen stuitte twee keer dop doelvrouw Elke Geeraerts.
In de tweede helft bleef KRC aandringen, maar de kansen werden niet benut. Maar ook keepster Maren van Wyngaarden toonde meermaals haar klasse. Uiteindelijk werd de gelijkmaker van de lijn gekeerd en belandde de ultieme kopkans van Kimberly Verbist naast.

Foto's (Davy Rietbergen)

De C-ploeg moesten ook het onderspit delven in Alken in een duel om de tweede plaats. Bij de rust stonden we met 2-1 in het krijt en in de tweede helft kwam er nog een Alkense goal bij. Eindstand 3-1.

Foto's C-ploeg (Andy Van Olmen)

Geen goede wedstrijd voor de U15 Blue. Hun thuisduel tegen Spouwen Mopertingen eindigde op 0-3. 
De U15 White daarentegen haalden het van Lummen VV met 10-3.

In een potige wedstrijd vonden de bezoekers van Kolmont twee keer de weg naar de netten tegen onze U13 Blue, die wel wat te hard werden aangepakt.
De U12 zagen een 3-0 voorsprong tegen Racing Boxberg teloor gaan, maar wisten toch nog de winnende treffer te netten: 4-3.

De U11 speelden 3-3 bij Kabouters Opglabbeek, maar hadden zeker meer verdiend. Zij maakten onder andere dit knap doelpunt.