13/10/2018

Beloften naar achtste finales Beker van Belgiƫ.

Zaterdag om 15 uur speelden onze Beloften thuis in de vierde ronde van de Beker van België tegen reeksgenoot Famkes Westhoek Diksmuide Merkem. Er zat minder snelheid in dan de week voordien. Daardoor kwamen er een pak minder kansen tegen een goed gesloten spelend Diksmuide. Een kwartier voor het einde kopte Kimberly Verbist de verlossende goal aan de tweede paal binnen, na voorzet van Fien Steyvers. De goed ingevallen Nora Maesen bediende enkele minuten voor tijd Esther Knevels die de nummer 2 binnen trapte. 2-0 en onze B-ploeg voor het eerst naar de kwartfinale.

Foto's (Davy Rietbergen)

De C-ploeg ontving in competitieverband BS Sport, momenteel rode lantaarn. Zij domineerden de ganse partij, en na 3-0 bij de rust eindigde de partij op 7-0. Meteen hun vijfde wedstrijd op rij die ze winnend kunnen afsluiten. Goals van Lonneke van Eijk, Nora Maesen en Shana Raïs voor de rust. Nadien verhoogden Marte Van Olmen (2), Nora Maesen en Shana Raïs.

Zowel de U11 als de U15 White, tegen respectievelijk Bregel en Schoonbeek Beverst, deden het meer dan behoorlijk. De U11 haalde het met 9-3 van Bregel en de U15 White was met 3-0 te sterk voor Schoonbeek.

In de namiddag zijn er uitwedstrijden voor de U13 Blue (om 14 uur in Diepenbeek) en voor de U12 (om 15 uur in Zutendaal).

Op zondag om 11.30 uur gaat de U13 White op bezoek bij FC Bolderberg.