13/09/2018

KRC zaterdagnamiddag in Heist. Beloften in Kontich.

Zaterdagnamiddag speelt KRC Genk Ladies om 15 uur haar tweede wedstrijd in de Super League op het veld van KSK Heist. KRC hoopt op de drie punten om de mindere prestatie van afgelopen week tegen Standard recht te zetten.
Wij zullen het wel moeten doen zonder Sharon Zagar, Amber Tysiak en Lisa Verhoeven naast de natuurlijk voor lange tijd gekwetste Annelies Menten. Ook Liv Aerts (familiale omstandigheden) komt wellicht niet aan de aftrap. Anderzijds keert Aster Janssens wel terug.

De andere uitslagen:
RSC Anderlecht - AA Gent 3-2
Standard - OHL 0-0

De Beloften gaan op verplaatsing naar FC Kontich, dat vorig jaar de titel in eerste nationale behaalde. Dus zeker geen gemakkelijke opdracht voor onze ploeg. Toch hopen wij op winstpunten. Aftrap om 15 uur in Kontich.

De C-ploeg ontvangt om 10 uur Kortessem VV. De kans om de moeilijke seizoensstart, met nederlagen tegen sterke ploegen als Alken en Louwel, recht te zetten.

Drie thuiswedstrijden bij de jeugd: de U11 krijgt om 10 uur Zutendaal VV over de vloer en om 13.30 uur ontvangt de U15 White de C-ploeg van Spouwen Mopertingen. Bovendien is er om 13 uur een oefenwedstrijd voor de U13 White tegen Sint-Martinus Halle.
De U15 Blue trekt om 12.30 uur naar KMR Biesen.
Anderzijds is de U13 Blue wedstrijdvrij.