25/07/2018

Sportbeat brengt opnieuw de volledige Super League competitie

 Ook in het seizoen 2018-2019 zal u weer de ganse Superleague competitie kunnen volgen via Sportbeat. Sinds gisteren zijn de eerste teams van start gegaan om zo op 7 september goed aan de competitie te beginnen.

Heel wat transfers zijn gedaan en het is uitkijken naar het nieuwe OH Leuven dat heel wat speelsters binnen haalde en volledig de kaart van de jeugd trok. Zij mogen eraan beginnen op 7 september tegen regerend landskampioen RSC Anderlecht dat wel enkele speelsters zag vertrekken maar zich langs de andere kant ook wist te versterken. Benieuwd of coach Wachel, nu het vrouwenvoetbal in het hart van paars-wit zit opnieuw voor een titel kan zorgen.
Dan zullen ze wel voorbij KAA Gent moeten denken we waar niemand vertrokken is en de ploeg is alleen maar versterkt . Gent behaalde afgelopen seizoen geen prijs maar was er wel dicht bij met de betwiste verloren halve finale tegen RC Genk en zij deden mee tot zo goed als het einde van de reguliere competitie maar konden niet voorkomen dat top favoriet RSCA de titel pakte. Zij mogen op 7 september in eigen huis meteen aan de bak tegen KSK Heist waar deze laatste heel wat meiden de troepen zag vervoegen en zoals steeds zullen zij roeien met de riemen die ze hebben en hopelijk blijven ze dit seizoen gespaard van de zware blessure last die ze afgelopen seizoen mee maakten zodat ook zij een gooi kunnen doen naar een plaatsje hoger in het algemeen klassement.

De laatste wedstrijd is meteen de topper van de speeldag waar beker finalisten KRC Genk en Standard terug tegenover mekaar staan. RC Genk verloor de BVB finale dan wel, stil gezeten hebben ze niet in Limburg want ook zij haalde heel wat speelsters naar Genk waar beter doen dan afgelopen seizoen boven aan de to-do-lijst staat. Versterkingen die meteen inzetbaar zijn en dat gaat de competitie alleen maar sterker en beter maken. Standard zal met hun vierde plek van afgelopen seizoen ook beter willen doen met het jeugdige geweld al zal dat geen makkelijke opdracht zijn met alle versterkingen die er gedaan werden. Standard is en blijft natuurlijk Standard en voor elke tegenstrever is het opletten geblazen wanneer de Rouches op bezoek komen.

Een leuke competitie die sterker gaat zijn dan afgelopen seizoen en waar je niets van moet missen. Sportbeat brengt de hoogtepunten met de beste acties, reacties en alle goals on-line en in ons programma Sportbeat op zondagavond vanaf 20.00 te bekijken via Telenet Kanaal 40 (Sport 40) en via Proximus kanaal 17 (Sport 10) kan u het bekijken op maandag vanaf 08.00-20.00.(SS)

https://www.sportbeat.be/content/sportbeat-brengt-opnieuw-de-volledige-superleague-competitie

Laatste nieuws

22/02/2020

DETECTIEDAG 22-02

21/02/2020

INFO

13/02/2020

TRAININGEN 13-02