04/05/2018

KRC ontvangt vrijdagavond Standard in Playoff

Vrijdag om 20 uur vindt in het SportInGenk Park de eerste wedstrijd van de terugronde van PlayOff 1 plaats. KRC Genk Ladies ontvangt Standard, toevallig de tegenstander in de finale van de Beker van België.
In de PlayOffs zijn alle prijzen verdeeld, behalve nog de strijd om de tweede en derde plaats. AA Gent telt drie punten voorsprong op KRC en heeft hierdoor een serieuze optie op de titel van vice-kampioen genomen. Bij een gelijke stand telt immers de stand na de reguliere competitie en hierin eindigden Gent en Genk gelijk, maar behaalde Gent een beter doelsaldo...
De vierde plaats is zeker voor Standard, want de Rouches tellen 9 punten achterstand en kunnen dus enkel nog gelijk komen en dan geldt eveneens de stand na de reguliere competitie.

De Beloften krijgen opnieuw Wallonia Sibret tegenover zich. Vorige week wonnen onze kampioenen ginds met 2-3. De speelsters hopen de laatste thuiswedstrijd opnieuw winnend af te sluiten, maar onze sympatieke tegenstrever zal zeker de rode loper niet uitleggen. Aftrap zaterdag om 15 uur aan de Galopinstraat. 

De B-Beloften wonnen afgelopen week in Alken de heenwedstrijd in de halve finale van de Beker van Limburg met 1-3, hoewel Alken zeker meer verdiende. In de terugwedstrijd, zaterdag om 12.30 uur, moeten we nu trachten de finaleplaats te verzekeren. De finale en de troosting worden op zondag 20 mei in Molenbeersel gespeeld.

Voor de U15 Blue zit het seizoen erop. Zij speelden al donderdagavond tegen Meeuwen. In een goede partij moesten zij toch het onderspit delven, vooral wegens een snelle en krachtige bezoekende spits.

De U15 White eindigen het seizoen met de wedstrijd tegen Rooierheide. Aftrap om 10.30 uur.

Zowel de U12 als de U13 spelen om 10 uur: de U12 tegen Zutendaal en de U13 tegen Umitspor Maasmechelen.