24/03/2018

Beloften winnen van Standard met 3-1

Dit weekend was onze eerste ploeg wedstrijdvrij na het vooruitgeschoven duel tegen AA Gent dat eindigde op 2-2.

De Beloften behouden nog steeds met het maximum van de punten na 21 speeldagen! 
Het werd zaterdag echter geen propagandawedstrijd. Nochtans begon het goed want na een kwartier leidden wij reeds met 2-0. Fien Steyvers infiltreerde na een vrije trap van Lien Mermans en Esther Oversteyns rondde af. Bij een vrije trap van Lien Mermans bracht een own-goal ons op een dubbele voorsprong. Die werd al gauw gehalveerd toen Welma Fon een voorzet van Marine Nihart zuiver binnenkopte. Even later moest Fon vervangen worden. Het Genkse spel verwaterde.
Dat zou ook de tweede helft niet echt beteren, hoewel we nu ook snel scoorden. Hanne Merkelbach kopte vijf minuten na de rust een vrije trap van Yenthe Kerckhofs in doel. Maar daar bleef het uiteindelijk bij.
KRC heeft nu nog 4 punten nodig in de 5 resterende wedstrijden om de titel te behalen. Bij eventuele winst in Louwel volstaat op zaterdag 21 april een gelijkspel in Moldavo.

De C-ploeg was vrij en speelt volgende vrijdagavond in Fufo Beringen de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Beker van Limburg.

In de voormiddag won de U12 van Termien, terwijl de U15 White tegen As Niel United beter verdiende dan een zwaar verlies. De U15 Blue verloren in Hamont en de U13 speelden in Boorsem.

Laatste nieuws

22/02/2020

DETECTIEDAG 22-02

21/02/2020

INFO

13/02/2020

TRAININGEN 13-02