15/03/2018

Wedstrijd in Heist afgelast. B-ploeg zaterdagmiddag in Pelt.

De volgende dagen krijgen we een druk programma voorgeschoteld. Niet enkel zijn er de eetdagen op zaterdag 17 en zondag 18 maart, met als dessert zaterdagavond de bekerfinale tussen KRC Genk en Standard op groot scherm in onze kantine.

De wedstrijd van de eerste ploeg in Heist werd afgelast wegens de weersomstandigheden! Dinsdag 20 maart om 20 uur, komt AA Gent op bezoek aan het SportInGenk Park. Inzet v is de strijd om de tweede plaats aan het einde van de reguliere competite. Nadien volgt nog één wedstrijd op dinsdag 17 april om 20 uur bij Standard. Drie dagen later starten de playoffs, waarvoor geloot wordt volgende woensdag 21 maart.

De Beloften spelen eveneens op het veld van een rode lantaarn. Zij komen zaterdag al om 14 uur in actie bij Esperanza Pelt, een regelrechte derby.

Jong STVV, dat vorige week al na één helft het voor bekeken hield, geeft zaterdag forfait tegen onze B-Beloften omwille van griep en blessurelast. Onze C-ploeg is nu nog één stap verwijderd van de titel in Tweede Provinciale.

Aan de Galopinstraat vinden zaterdagochtend om 10 uur nog één wedstrijd plaats. De U13 keeg Bilzen Waltwilder tegenover zich en haalde het met 3-2.

De overige ploegen trekken op verplaatsing. De U12 zaterdag om 9.15 uur op het kunsgrasveld van Schoonbeek Beverst.
Zondagochtend is het de beurt aan onze U15'ers.  De Blue om 11 uur in Park Houthalen en de White om 11.15 uur in Termien.