16/02/2018

KRC geraakt in tweede helft niet meer langs Anderlecht (met video, interviews, foto's). Sibret-Beloften opnieuw afgelast.

KRC Genk Ladies had het in de eerste helft erg moeilijk tegen een technisch sterk en snel spelend Anderlecht. De talrijk opgekomen supporters zagen hoe Tine De Caigny al in de 6de minuut een voorzet van Sarah Wijnants afrondde. KRC had op gelijke hoogte kunnen komen maar na een voorzet van Nadine Hanssen knalde Silke Leynen tegen de lat. Het was integendeel Anderlecht dat verdiend tot 0-2 uitliep toen Lenie Onzia een knappe combinatie bezegelde met een loepzuiver gekruist grondscherend schot.
In de tweede helft zagen wij een ander KRC. Anderlecht geraakte niet meer in haar spel en Silke Leynen bracht met een voorzetschot de aansluitingstreffer op het bord. KRC bleef drukken en paarswit moest achteruit. De gelijkmaker bleef echter uit.

De samenvatting van KRC Genk Ladies vs RSC Anderlecht  (Luc Calleeuw).

De interviews (Luc Calleeuw):
Tine De Caigny (RSC Anderlecht)
Silke Leynen (KRC Genk Ladies)
Raymond Loose (KRC Genk Ladies): 

 

 

Reacties (Sportbeat) 
Doelpunten (Sportbeat)

Onze Beloften zouden in Sibret spelen. De wedstrijd werd echter voor de derde keer uitgesteld!

De C-ploeg was nog wedstrijdvrij vooraleer ze volgende week de Playoff starten met de topper tegen BS Sport.

De U15 Blue ging al donderdagavond tegen Lindelhoeven aan de slag en verloor met 4-8. De wedstrijd voor de Europa League tegen het Nijmegense Cuijk ging uiteindelijk niet door.

Zaterdagvoormiddag presteerden onze U13 (tegen Munsterbilzen) en onze U15 White (tegen Park Houthalen) verdienstelijk, maar zij verloren toch met respectievelijk 1-3 en 1-2. De U12 trokken naar Stokkem.