07/12/2017

Derby bij de Rouches. WEDSTRIJDEN BELOFTEN IN SIBRET AFGELAST! Bekerwedstrijd voor C. U15 in Europaleague tegen Haarlem.

Hoewel de jeugd aan de winterbreak toe is, belooft het toch een interessant weekend te worden ... ten minste als het weer het toelaat.

Onze A-ploeg speelt haar laatste wedstrijd vooraleer de dubbele terugronde van start gaat. Met de derby in Standard staat een erg interessante derby op het programma. In de heenwedstrijd worden wij met 1-0 nadat wij vorig jaar telkens het onderspit moesten delven. Bij KRC is het nog wachten  op Amber Tysiak en Lien Mermans en is ook het aantreden van Henriëtte Awete erg onzeker.
Aftrap om 19.30 uur op de Académie Louis Dreyfus.

De wedstrijd van de Beloften in Sibret is uitgesteld wegens de toestand van het veld!
De foto dateert uit warmere tijden ...

De C-ploeg ontvangt RC Reppel in de voorronde van de Beker van Limburg. Beide ploegen leiden na twee speeldagen de dans in groep A met het maximum van de punten. Het doelsaldo van KRC is iets gunstiger (25-0 tegenover 11-3).
Na deze wedstrijd trekt KRC nog naar Bilzen United B (op zaterdag 6 januari) en ontvangen wij Eendracht Mechelen ad Maas (op zaterdag 13 januari). De eerste twee ploegen plaatsen zich voor de kwartfinales.

Hoewel er geen jeugdcompetitie meer is, treedt de U15 Blue nog aan in het kader van de Europa League. Tegenstander is Haarlem. Zij komen zondag om 14 uur op bezoek aan onze accommodatie aan de Galopinlaan.