27/11/2017

Tienklapper voor Beloften in derby tegen Louwel (met foto's!) . Vlotte winst voor C-ploeg in Halveweg. Winst en verlies voor jeugdploegen.

De Beloften deden het alweer prima, nu in de derby tegen Louwel. Hoewel ruim een half uur moest gewacht worden op het eerste doelpunt toen Janne Geers een door keepster Sandra Vandenwyngaert verijdelde doelpoging in de herneming in doel trapte. Voordien was de lat al drie keer getroffen door Sigrid Bertels en Janne Geers (Genk) en door Aline Nys (Louwel). In het laatste kwartier van de eerste helft liep KRC nog uit tot 4-0 (knappe loopactie van Sigrid Bertels op pas van Lore Op De Beeck; corner Yenthe Kerckhofs binnen gekopt door Sigrid Bertels; gekruist schot van Lore Op De Beeck). Louwel milderde net voor de kampwisseling nadat Elke Meers Aline Nys bediende.
Na de rust moest Louwel de kelk tot op de bodem ledigen. Janne Geers (assist Esther Knevels), Janne Geers, Gwen omspeelde de keeper op assist van Sigrid Bertels, Janne Geers (assist Sigrid Bertels) Sigrid Bertels en Esther Oversteyns (assist Sigrid Bertels) zorgde voor de zware 10-1-eindstand.
KRC behoudt het maximum en blijft 2 punten boni houden op OHL dat met 6-0 van Veltem won. Volgende week wacht opnieuw een thuisopdracht tegen Moldavo.

Foto's (Kristel Martynek): zie onderaan deze pagina!

De C-ploeg haalde het bij Halveweg B met 1-5. KRC domineerde, maar leidde bij de rust slechts met 0-2 na goals van Hanne Kerkhofs en Bo Paulussen in het eerste kwartier. Loriana Gerard en Chiara Laurenzano zorgden kort na de rust voor de definitieve beslissing: 0-4. In het slot van de match verhoogde Hanne Kerkhofs nog tot 0-5 vooraleer Anneleen Verlaek nog de eretreffer kon aantekenen.

De U15 Blue haalde het van Genk VV met 4-2. De U15 White anderzijds verloor nipt bij Termien met 2-1.

Onze U13 versloeg Boxberg met 0-8, terwijl onze U12 goed weerstand bood tegen Kabouters Opglabbeek, maar uiteindelijk toch met 1-5 moest vrede nemen.


Foto's: KRC Genk Ladies Beloften - Louwel (foto's: Kristel Martynek)

 

Foto's: Kristel Martynek