24/11/2017

Beloften in derby tegen Louwel. C-ploeg naar Halveweg. Thuismatchen voor U12 en U15 Blue.

Wegens de stage van de nationale ploeg is er dit weekend geen wedstrijd voor de Eerste ploeg. Graag vermelden we dat Lore Vanschoenwinkel in de eerste oefenwedstrijd tegen Rusland de volledige wedstrijd speelde op positie 2. De match eindigde overigens op 1-1. Davinia Vanmechelen moest wegens ziekte de stageweek verlaten.

De Beloften krijgen morgen om 14.30 uur aan de Galopinlaan met de komst van Louwel een heuse derby te verwerken. Bovendien staan er met ondermeer Sandra Vandenwyngaert, Anouschka Boons, Caroline Jadoul, Sharon Lemmens, Elke Meers, Aline Nys, Cynthia Ramakers, ... een heel deel ex-speelsters in de Louwelse selectie. Louwel bezet momenteel de 7de plaats met 13 punten uit 9 wedstrijden (3 winst, 4 gelijk en 2 verlies).

De C-ploeg oefende donderdag tegen FC Alken (2-2) en gaat zaterdagvoormiddag naar Halveweg. Aftrap daar om 11 uur met als opdracht om het eigenlijke maximum te behouden.

Thuiswedstrijden zijn er zaterdag voor de U12 (om 10 uur tegen Kabouters Opglabbeek) en de U15 (om 13 uur tegen Genk VV).

De U13 trekt zaterdag naar Boxberg (aftrap om 13 uur) en de U15 White gaat zondag om 11.15 uur aan de slag in Termien.

Succes aan allen!