09/08/2017

Winst voor onze drie ploegen in midweekwedstrijden (met video)

Woensdag 9 augustus kwamen drie ploegen van KRC Genk Ladies in actie.

Het eerste team trok naar de prachtige accommodatie van Moldavo. Zeker in de eerste helft ondervonden we heel wat weerstand van de eerste nationaler, die ook wel eens de neus aan het venster stak. Toch kwamen we op voorsprong toen Sigrid Bertels de lijn afging en teruglegde naar Gwen Duijsters. Paal en lat verhinderden een grotere score op pogingen van Sylke Calleeuw en Yenthe Kerckhofs.
Na de pauze moest de thuisploeg de wet van de sterkste ondergaan. Sylke Calleeuw werkte keihard een dubbelpas met Henriette Awete af na een flankwissel van Davinia Vanmechelen. Davinia zorgde zelf voor de 0-3. En ook Henriette Awete scoorde, kruiselings na een breedtepas van Yentl de Coster. Sigrid Bertels trapte laag in de hoek de 0-5 binnen. Het slotakkoord was voor Esther Oversteyns, die snoeihard een voorzet van Yentl de Coster onder de lat kopte. Eindstand 0-6 in een aangename oefenpot.

Interview met trainer Luk Verstraeten (Sportbeat)
Hoogtepunten (Luc Calleeuw)
Samenvatting (Luc Calleeuw)

De Beloften speelden op het SportInGenk Park tegen eerste provincialer DV Bilzen United WS. Ook hier had de bordjesman zijn werk want KRC haalde het  met 9-1. Bij de rust leidden wij met 4-0 na goals van Bo Paulussen (2), Michelle Colson en Janne Geers. Anne Ceulemans en Chelsea Van Roosbroeck scoorden nog vooraleer de bezoekers milderden. Maar uiteindelijk kwamen er nog drie goals bij via Janne Geers, Kimberly Verbist (strafschop) en Hanne Thomas. Een smet op de wedstrijd was de zware kwetsuur die bezoekster Lore Schepers opliep. Wij wensen Lore het allerbeste en een spoedig herstel.

Onze U15 Blue ging op bezoek bij SK Meeuwen, de vroegere ploeg van trainer Bart Renaers. Aanvankelijk heerste een goed spelende thuisploeg, die na de eerste twintig minuten leidde met 2-0. Maar KRC remonteerde en ging erop (2-2 bij de rust) en erover (2-5 eindstand).

 

Laatste nieuws

22/02/2020

DETECTIEDAG 22-02

21/02/2020

INFO

13/02/2020

TRAININGEN 13-02