06/08/2017

KRC wint in Luc Nilis Cup tegen Woluwe. Beloften onderuit tegen OHL B. C-ploeg en U13 verslaan Reppel en HO Heide.

KRC werkte een stage af in Kattevenia. Aan het einde van de stage namen de eerste ploeg en de Beloften deel aan de Luc Nilis Cup in Halveweg.
De eerste ploeg kreeg eerste nationaler WS Woluwe tegenover zich. Woluwe heeft zich behoorlijk versterkt in het tussenseizoen en zal zeker in de bovenste regionen van de competitie te vinden zijn.
KRC had het aanvankelijk niet gemakkelijk en keepster Rani Coenen moest gepast de hoek verkleinen. Toch kregen wij de meeste kansen, maar de bal wou er niet in, ook al omdat de sterke Woluwse keepster Willeke Willems een quasi gemaakt doelpunt van Henriette Awete nog voor de lijn onschadelijk kon maken.
Na de rust kwam KRC echt op dreef. Gwen Duijsters scoorde een regelrechte hattrick op assists van Sylke Calleeuw (via de lat), Henriette Awete (na een doorsteek van Aster Janssens) en Davinia Vanmechelen. Davinia trapte dan een vrije trap voor doel waar een hoog opspringende Sigrid Bertels de 0-4 binnenkopte. Ook de vijfde kwam er via een stilstaande fase. Nu kopte Lore Vanschoenwinkel de 0-5-eindstand na een corner van Sigrid Bertels in doel.

Foto's (Sevil Oktem, Davy Rietbergen)

Nadien volgde om 16 uur de wedstrijd tussen de Beloftenteams van KRC en OHL, beiden actief in tweede nationale. OHL geraakte snel op voorsprong en verdubbelde nog in de eerste helft. In een betere tweede helft verdienden onze Beloften de aansluitingstreffer, maar die kwam er uiteindelijk niet. Eindstand: 0-2.

Zaterdag won onze C-ploeg overtuigend van eerste provincialer RC Reppel. Bij de rust leidden onze meisjes met 0-4, waarna de score nog uitbreidde tot 0-11.

Ook de U13 deed het goed. Zij versloegen in een eerste oefenwedstrijd HO Heide met 7-0.
Het eerste doelpunt

Laatste nieuws

22/02/2020

DETECTIEDAG 22-02

21/02/2020

INFO

13/02/2020

TRAININGEN 13-02