Sterre Gielen : “Zege tegen OH Leuven levert ons de vijfde plaats in de Super League op” 11-10-'20

Een gretig en strijdlustig KRC Genk Ladies pakte een verdiende 2-0 zege tegen OH Leuven. Met doelpunten van Britt Labro en Lorène Martin zaten de Genkies bij de rust reeds op rozen. OHL trachtte nadien het tij te keren. Tevergeefs. Het jeugdige duo Gielen-Bienkens hield achterin met veel overzicht de deur op slot. Met deze driepunter klimt Genk naar de vijfde plaats in de Super League.

Het hele verhaal lees je in Het Laatste Nieuws

Guido Brepoels en zijn staf bouwen aan een weerbaar dameselftal vol Bolts en bodyguards 02-10-'20

Zaterdag nemen de Ladies van KRC Genk het op tegen Standard. Een topwedstrijd voor blauw-wit, die ook live op tv zal uitgezonden worden. 
HBVL Sport trok deze week naar het Genkse oefencomplex, waar Guido Brepoels en zijn staf bouwen aan een weerbaar dameselftal vol Bolts en bodyguards.
 

Foto HBvL Jeffrey Gaens
 
 

Sien Vandersanden : “Het jonge KRC Genk Ladies zal tegen Standard vrank en vrij zijn kans gaan”

Na een Red Flames-pauze van een drietal weken herneemt dit weekend de competitie in de Super League van het vrouwenvoetbal. KRC Genk Ladies wacht zaterdagmiddag een moeilijke opdracht in en tegen Standard. De confrontaties tussen beide teams zorgden de voorbije jaren steeds voor vuur en spektakel. We zijn benieuwd of de jonge Genkies de Luikse meisjes opnieuw het vuur aan de schenen kunnen leggen.

20200828 - KRC Genk Ladies - Charleroi Women Sien Vandersanden
 
 

Spurtbom is geheim wapen bij Genk Ladies 25-09-'20

Na een interlandbreak van twee weken gaat KRC Genk Ladies weer vol aan de bak. In de Beker van België wacht met Eendracht Aalst horde nummer één. Hét moment voor het debuut van voormalig atlete Manyima Stevelmans (19), die haast niet kan wachten om uit de startblokken te schieten.

Het hele verhaal lees je in Het Belang van Limburg

 

Jacqueline Mahieux, de ondernemende voorzitster van KRC Genk Ladies 17-09-'20

Onze Club kreeg vandaag, weer positieve aandacht in Hbvl met het verhaal van onze voorzitter, Jacqueline Mahieux.

Drie jaar geleden wist onderneemster Jacqueline Mahieux (58) niet dat er in Genk een damesvoetbalploeg was. Maar nu? “Als ik niet meteen reageer op een vraag van mijn man, vraagt hij of hij er een stickertje van KRC op moet plakken”, knipoogt de voorzitster van de Genk Ladies.

Het hele verhaal lees je in Het Belang

 

Supporter van KRC GENK LADIES én STUNTER !

Isaak was present als goeie supporter op de wedstrijd KRC GENK Ladies A tegen Standard A en wel om de aftrap te geven van deze belangrijke wedstrijd. Isaak gaf de aftrap gezwind, al moest hij daarvoor even uit zijn WCMX-rolstoel komen, maar dat lukte hem wel.  Isaak is geboren met een open rug en daardoor aan de rolstoel gebonden al zit hij helemaal niet stil in een hoekje...  Hij is namelijk de enige Belg die WCMX, rolstoelstunten beoefent en hoe !  Check even via deze link hoe deze moedige knaap het voor mekaar krijgt. We gaan nog van hem horen !

Isaak

Succes Isaak !