KRC Genk : multifunctionaliteit op het veld

Interview van hoofdcoach Guido Brepoels en Gwen Duijsters van KRC Genk Ladies. Beiden toppers!
 
Het hele artikel lees je op rbfa the world at our feet : pag. 15-16
 
 
 

Genk Ladies kleurt oranje    28-08-'21

Met vier zijn ze, de Nederlandse nieuwkomers bij KRC Genk Ladies. Elk met hun eigen verhaal, maar met een even groot geloof in het ambitieuze groeiproject van de club. Prettige kennismaking met Kelsey Geraedts, Aukje van Seijst, Wen-Yue Bauwens en Julia Ibes.

08 mei 2021 : Fijne moederdag aan al de KRC Genk mama's

video : mijn ploeg - onze mama's

  

 

Guido Brepoels en KRC Genk Ladies gaan voluit tegen OHL: “PO1 wordt moeilijk, maar we gaan ons in Leuven zeker niet ingraven”   25-02-'21

KRC Genk Ladies staat zondag voor de wedstrijd van de waarheid. Wil het nog een kans maken om deel te nemen aan play off 1, dan is winnen tegen OHL een absolute must. Bij winst  nadert Genk Ladies tot op twee punten en is weer alles mogelijk. Trainer Guido Brepoels blijft realistisch: “We zetten dit seizoen reuze stappen voorwaarts. Willen we deelnemen aan PO1, moeten we 12 op 15 halen en dat wordt bijzonder moeilijk”, aldus de Genkse trainer.

Het hele artikel lees je in Het Laatste Nieuws

Aline Zeler, het Ardens meisje dat recordinternational werd

Vrijdag speelt KRC Genk Ladies thuis tegen AA Gent. Aline Zeler (37) is er door een blessure niet bij, maar ze heeft iets anders om naar uit te kijken: de voorstelling van haar boek, nu maandag.

Het hele artikel lees je in Het Belang van Limburg

KRC Genk Ladies goalie Joséphine Delvaux geeft zich tegen Club Brugge zomaar niet gewonnen: “Wij willen ons tonen en bewijzen dat we stappen voorwaarts zetten”

Vrijdagavond om 20.30 uur speelt  KRC Genk Ladies zijn laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Club Brugge.

De Bruggelingen hebben meer klasse en ervaring en zijn favoriet. Maar de jonge garde van trainer Guido Brepoels wil zich na de mindere wedstrijd in Charleroi van haar beste zijde laten zien. “We zijn niet meer het kleine Genk Ladies. 
Soms zijn we iets te enthousiast en maken we domme fouten. Maar we zetten ook stappen voorwaarts”, weet Joséphine Delvaux.

Het hele artikel lees je in Het Laatste Nieuws

 

Donald Kühn ziet KRC Genk Ladies niet voorbij hekkensluiter Charleroi raken: “We speelden te overhaast en wilden te veel en te graag”   13-12-'20

Na twee overwinningen op rij raakte KRC Genk Ladies niet verder dan een ontgoochelend gelijkspel  tegen hekkensluiter Sporting Charleroi. De Genkse meisjes waren de betere ploeg, maar misten voorin de koelbloedigheid om de kansen te verzilveren. Zelfs een strafschop van de ingevallen Wolters plofte tegen de deklat. Toch levert het puntje de Genkies een gedeelde vijfde plaats op.

Het hele artikel lees je in Het Laatste Nieuws

202012 13 HLN Keeperstrainer Donald Kühn. © Dick Demey

 

AD Betty Van Proeyen: “KRC Genk Ladies start nieuw jeugdproject op en gaat studies en voetbalopleiding combineren”   10-12-'20

KRC Genk Ladies heeft hun jeugdwerking steeds hoog in het vaandel gedragen. Ondanks het vertrek van verschillende sterkhouders strijden de Genkies dit seizoen opnieuw mee voor een plaats in de top vijf. En dat met het jongste team uit de Super League. Maar Genk steekt nog een tandje bij en pakt uit met een nieuw jeugdproject. “We bieden de talenten uit eigen regio de kans om hun studies en voetbalopleiding op een verstandige manier te combineren”, zegt AD Betty Van Proeyen.

Het hele artikel lees je in Het Laatste Nieuws