EVENTS

Beste clubleden en sympathisanten,
 
Nadat we ons vorig jaar moesten beperken tot een afhaaldag kunnen wij nu opnieuw onze gewone spaghettidagen organiseren.
De spaghettidagen gaan door op zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021 op onze accommodatie aan de G.A. Galopinstraat te Genk.
Wij vragen in te schrijven op ten laatste op zaterdag 9 oktober (dat is snel!!!) zodat ook wij tijdig onze bestellingen kunnen plaatsen.
 
LET OP: Om organisatorische redenen zijn er verschillende eettijden. Geef tijdig door welke shift u wenst te komen want VOL IS VOL, anders verplaatsen wij u naar een andere shift (uiteraard met overleg).
 
Bij deze activiteit rekenen wij ook op de hulp van de U14 en U15 (en hun ouders). Ook de anderen zijn uiteraard welkom om een handje toe te steken! Via onderstaand strookje kan je je hulp aanbieden. Dit briefje mag je invullen en afgeven aan je afgevaardigde of aan een bestuurslid.
 
We verdelen 2 kaarten per speelster. Extra kaarten zijn beschikbaar achter de toog in ons clubhuis of schrijf je digitaal in via onderstaande link.
 
Met smakelijke groeten,
De werkgroep activiteiten en het bestuur van KRC Genk Ladies
 

Inschrijving digitaal spaghettidag

 
 
 
 

Inschrijvingen voor de 3 trainingsdagen zijn afgesloten