De explosieve groei van KRC Genk Ladies en van het vrouwenvoetbal in het algemeen brengt ons in een positieve flow waar je vandaag niet meer omheen kan en die onze club van morgen zal vormen. KRC Genk Ladies wil binnen deze snel groeiende damessport een toonaangevende rol blijven spelen en wil een draagvlak zijn van sportiviteit, samenhorigheid, clubgeest en vriendschap. En precies daarvoor hebben we U nodig!
Enkel met de inzet en steun van een energiek "Hands on team" dat de clubwerking ondersteunt, kunnen wij sterk evolueren en groeien. Zo kan de club schitteren binnen het vrouwenvoetbal en biedt ze een solide omgeving voor speelsters, supporters en sympathisanten die onze sportieve waarden en normen hoog in het vaandel dragen.

Daarom doen wij een warme oproep aan jou ... en aan mensen in jouw omgeving om als vrijwilliger mee te werken en zich kandidaat te stellen binnen dit actieve team.

Het is ook leuk om te doen, je kan voor anderen iets betekenen, je kan iets leren, jezelf nuttig maken, je betrokken voelen, het geeft afwisseling enz...  Wij zijn op zoek naar een sterk Hands on team rond volgende taken: wedstrijden, pleinen, cafetaria, events en feestgelegenheden, sponsoring en verkoop, all round inzetbaar, vervoer speelsters, ... Heb je wat tijd, ook al is het occasioneel - dan wil je ongetwijfeld deel uitmaken van één van onze teams !  Klik daarom HIER en schrijf je in, de club is je al van harte dankbaar !

Wat zoeken we concreet :

Verslaggevers gezocht
De wedstrijdverslagen en uitslagen staan ook op de site .
Wij zoeken nog verslaggevers voor al onze ploegen. Kandidaten mogen zich melden op: info@ladiesgenk.be .

Scheidsrechters gezocht
De wedstrijden van de U11-ploegen en de U12 worden zonder officiële scheidsrechter betwist. Eddy Brondel leidt regelmatig wedstrijden.
Andere kandidaten mogen zich eveneens melden op: info@ladiesgenk.be . Waarvoor dank!

Speaker gezocht
Wij zoeken nog een speaker voor de omkadering van de wedstrijden in de Super League.
Kandidaten?  Eén adres: info@ladiesgenk.be